top of page

Varför välja oss...

IMG_6662.jpg
fullsizeoutput_5490.jpeg

Mia heter jag och jag är Cake Designer som till grunden är självlärd men under åren blivit både utbildad och haft möjlighet till privat erfarenhet och nära samarbete med mina kollegor i England. England och USA är långt före Sverige när det kommer till Cake design. Efter ständig fortbildning och som tidigare nämnts nära samarbete med mina Brittiska kollegor så har jag också en god insyn i vad som är aktuellt inom design och var de trendiga vindarna blåser just nu.  Jag är dessutom licensierad att b la hålla kurser i Paul Bradfords anda här i Sverige vilket jag är helt ensam om. Just nu är det dock endast privatkurser med en max två elever per tillfälle.

Min make Magnus är VD i företaget. Ja alltså verkställande dräng...

Nejdå skämt åsido, min man är den som sköter all bakning, framtagning av nya recept, provbakar för alla specialkoster ska smaka lika läckert som vi är kända för hos våra vanliga tårtor. Alla våra bakverk bakas från grunden med färska ägg, riktigt smör, skånsk grädde, äkta bär, vanilj från Madagaskar, ljuvlig choklad från Belgien och mycket kärlek och känsla för det lilla extra. Givetvis smakar våra tårtor lika gott som de är vackra!  

Magnus är också den som älskar kluriga konstruktioner, höga tårtor som kräver särskildas ställningar etc. Han gillar att få ihop allting och ser det som en stor utmaning.

Han är verkligen en klippa!
 

Just nu sitter vi i valet o kvalet av nya lokaler så fram tills dess så hyr vi ett tillfälligt bageri. Pga omorganisering så sker alla våra träffar med våra fantastiska brudpar i deras egna hem där de kommer för att få konsultation, vägledning samt givetvis provsmaka våra ljuvliga och omtalade tårtor.

Många drömmar skapas här igenom skisser, romantiska minnen, skratt, smaklökars dans samt Mias lyhördhet för vad som är viktigt för våra klienter.

Vår specialité är Bröllopstårtor och vår erfarenhet och kunskap ligger mest på större våningstårtor som kräver extra mkt när det gäller uppbyggnad, design och konstruktion.

Man kan vara helt trygg med vår kompetens och även diskretion då vi  b la levererar till större arrangemang där gästerna vill undvika mediabruset och då kräver diskret hantering. Dessa tårtor/fotografier etc avslöjas givetvis aldrig när brudparen så önskar.

Vi designar och skapar även vackra eleganta Tårtor där vår kännetecken är vackra sockerspetsar, mkt pärlor och vackra rosor i mjuka färger eller lyxigare metallic skimmer.

Våra tårtor är ett genuint hantverk och vi lägger ner mkt tid för att få skapa just Din tårta.

Förutom att vi är kända för att kunna designa och skapa vackra stora bröllopstårtor så är det många som känner oss för att vi skapar unika tårtor såsom tårtor som hänger upp-och ner, Tårtor som trotsar tyngdlagen, Handväskor, Döskalle Tårtor, Rolls Royce, Renar och Tårtor som är Wrappade av ren Belgisk choklad...

Eller vad sägs om att få Din brudklänning som Tårta kanske med tillhörande skor i socker...?

Vi älskar utmaningar och känner stor tillfredställelse när vi får designa och skapa just det där som betyder något just i Ert liv! Än så länge har vi aldrig tackat nej till någon specialbeställning haha.

Välkomna!

bottom of page