top of page

Wow! Ny hemsida under skapande!


Det här är jättespännande men kräver en hel del av oss då denna världen inte riktigt är vad vi brukar befatta oss med. Ni är jättevälkomna att följa våra första stapplande steg i WIX värld. Vi testade Wordpress med vår gamla hemsida och inget ont om dom men denna känns lättare att jobba med. Nåväl vi har lyckats få ut ett nyhetsbrev iaf där vi berättade lite om allt som händer just nu i Cakes Of Mine.

Ny hemsida-check

Ny adress - check

Ny mail - check

Två stora Bröllopsmässor i februari - check

Bröllopssäsongen 2020drar igång runt knuten - check

Föreläsningar för olika skolor - Check

Puh, det är inte utan att man blir trött haha. Men glädjen finns där och stoltheten att så många ger oss förtroendet att skapa just deras drömtårta, tja det är en svårslagen känsla! Oavsett om det gäller bröllop, fest, lanseringar eller annat!

Så vad säger Ni ? Ska vi dra i de sista trådarna så att hemsidan kan lanseras nu? ja men då gör vi så! Obs! Tänk på att det kan finnas viss information som inte är helt komplett ännu, ha tålamod bara vi gör så gott vi kan! Vi är ju egentligen bäst på tårtor inte hemsidor:-))


Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page