top of page

Weddingplanner

Ett Bröllop är en fantastisk början på resten av Ert liv tilsammans! Varför inte ta hjälp av en underbar och mkt kompetent  internationell Weddingplanner som har stor erfarenhet av att göra Er dag till den bästa efter just Era förutsättingar. Kontakta Christel Winther för mer information

Bröllopskoordinator, Festlokal

Bröllopsfeber

Vi är väldigt stolta över att medverka på två av Sveriges största och mest välbesökta Bröllopsmässor. Ni finner oss i Malmö (Slagthuset) samt Svenska Mässan i Gbg. Mässorna är i februari varje år och 2017 är Ni välkomna att besöka oss i Malmö den 4-5 febr monter C2-04 och i gbg 18-19 feb monter G:02. Se våra vackra tårtor i verkligheten och smaka våra läckerheter!

Sveriges Största Bröllopsmässor

Grand Hotel Event

Vi har arrangerat bröllopsmiddagar och bröllopsfester i över hundra år. Vår erfarenhet är svår att överträffa.

Om väggarna kunde tala skulle Stora Salen berätta om mången romans.

Vi är stolta över vår kunskap i gastronomi och om viner, vårt kök och våra sommelierer är kända för att ge bröllopsparet och deras gäster något alldeles extra.

Kontakta Axel Kihlstedt på  event@grandilund.se

Vackert anrikt hotell Lund

Norrvikens Trädgårdar

Bröllopsmiddag i Orangeriet restaurang

Bröllopsdagen är en av dem viktigaste dagarna i sitt liv och allt ska stämma. Förberedelserna är många och en viktig del i planeringen är middagen och bröllopsfesten. Vi tycker att det är viktigt att Er dag blir speciell och tillsammans hjälps vi åt att planera bröllopsmiddagen, där vi kommer med förslag utifrån era önskemål.

Kontakta:Ulrica Millqvist +46(0)431-30 21 10 eller +46(0)703-15 46 09 E-post: ulrica@orangerietbastad.se

Orangeriet

Paul Bradford Sugarcraft School

Vi är väldigt stolta att kunna presentera En av världens fyra första godkända instruktörer inom “Paul Bradford Sugarcraft School” , som drivs utav den välkände och välrenommerade Cake Designern Paul Bradford! Paul har under många år blivit känd som en mkt social och oerhört kompetent cake designer som förutom att skapa fantastiska tårtor till kungligheter och stora rockstjärnor dessutom får sina kursdeltagare att känna sig avslappnade och våga lära sig nya saker i en vänlig miljö!

Välkommen att kika in på vårt kursprogram!

Accredited Tutor

Please reload

bottom of page